We create content that focuses on marketing.
Think branding, think G.I.G Entertainment.

E-sites

Als echte imagineers van het digitale tijdperk was E-sites op zoek naar een uitdraging die daar bij past. Door hun focus op Health, Retail en Sports hierbij extra kracht te geven en met beeld zo hun propositie compleet te maken hebben we geprobeerd de emotie in hun verhaal te raken.

Client: E-sites

Wop.nl – Bovag

Voor de bekendmaking van hun nieuwe voorzitter wilde Bovag het eens anders doen dan met een toespraak. Wop.nl stelde voor om tijdens het evenement wat Bovag organiseerde een film te maken die de nieuwe voorzitter, Bert de Kroon, voorstelde. Zo werden wij gevraagd om hier een mooie visuele invulling aan te geven.

Client: Wop.nl

CM & NAC – Het Vergeten Kind

Elk kind heeft het recht om gelukkig te zijn. Dat is waar stichting Het Vergeten Kind zich voor inzet. Met de Week van Het Vergeten Kind, wilde NAC Breda en hoofdsponsor CM graag hun steentje bijdragen om dit mooie doel te steunen. Zo organiseerde ze een voetbalclinic voor een aantal vergeten kinderen om hen geluk te laten voelen.

Client: CM

Dremel – Ford Kabrio

Superheld Rienk melde zich via Facebook eigenhandig bij Dremel om uitgedaagd te worden door het merk. Onder het mom “Met Dremel kun je meer dan je denkt” wordt hij regelmatig uitgedaagd om mooie projecten te maken. Met de nodige dosis humor.

Client: SuperRebel.com

Taste of Okura

Hotel Okura Amsterdam vroeg ons om ze te helpen hun kookworkshops te kunnen promoten door middel van film. Die uitdaging zijn we uiteraard aangegaan met bijgaand resultaat.

Client: Hotel Okura Amsterdam